Despre

Numele meu este Dana Moruz, am 29 de ani, locuiesc în Iași și sunt fondatoarea școlii Dana Moruz Nails Academy.

Am pășit în acest domeniu acum 4 ani, unde am descoperit că îmi doresc să predau, să împart din pasiunea, informațiile și dorința de perfecțiune și cu alte persoane.

Am urmat peste 35 de cursuri fizice și peste 50 de cursuri online, și nu mă opresc aici, pentru că eu trăiesc cu principiul „niciodată nu te poți opri din învățat”.

Un proverb chinezesc spune că „Profesorii îți deschid ușa. De intrat, trebuie să intri singur.” Să realizezi atât de multe singur, îți aduce o satisfacție sufletească foarte mare. Și chiar și atunci când crezi că nimic nu se leagă, să nu te oprești din învățat niciodată.

În acești 2 ani am participat la 3 mari competiții, unde am luat locul 1 și 2. Am realizat unghii de 19-20 cm. Am realizat propriul nailbook unde am structurat cea maicomplexă teorie dar ușor de înțeles pentru cursantele mele. În prezent, îmi doresc să scot câți mai mulți tehnicieni de top.

Dragi cursante, vă promit să va susțin mereu, să fiu alături de voi, să va ridic moralul și să scot tot ce e mai bun din voi.