Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR

1.1. SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL, persoana juridica romana cu sediul in Iasi, Str. Trei Fantani 6A Bl:B6 Ap:20 Parter, camera 1 Iasi CUI 44568046, conform Regulamentului (UE) 2016/679 si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1.2. SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL colecteaza urmatoarele date cu caracter personal, pe paginile Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, varsta.

1.3. Toate aceste date cu caracter personal sunt colectate cu buna-credinta, prin mijloace manuale sau automatizate, pentru a indeplini urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice;

1.4. Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul liber ca SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Regulamentului European 679/2016.

1.5. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi:

De a accesa: puteți obține informații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și o copie a acestor date personale.
De a corecta: în cazul în care considerați că datele cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteți solicita modificarea corespunzătoare a acestor date personale.
De a șterge: puteți solicita ștergerea datelor cu caracter personal, în măsura permisă de lege.
De a restricționa: puteți solicita restricționarea procesării datelor cu caracter personal.
De a obiecta: puteți obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situația dumneavoastră particulară. Aveți dreptul absolut de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri directe de marketing, care include și profilarea în legătură cu acest marketing direct.
De a vă retrage consimțământul: în cazul în care v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să vă retrageți acordul în orice moment.
Privind portabilitatea datelor: în cazul în care este aplicabil din punct de vedere legal, aveți dreptul să vi se returneze datele personale pe care ni le-ați furnizat sau, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, să fie transferate către o terță parte.

Dacă doriți să exercitați drepturile enumerate mai sus, vă rugăm să trimiteți o scrisoare sau un e-mail la următoarea adresă contact@danamoruznailsacademy.ro. În conformitate cu regulamentul aplicabil, in cazul in care considerati ca s-a incalcat vreun drept, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere competentă: ANSPDCP – www.dataprotection.ro

1.6. Politica de confidentialitate SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL se refera la datele furnizate de catre Client prin formularul de contact disponibil in sectiunea „Contact” a site-ului, prin formularul de abonare la newsletter sau prin pagina de Calculator leasing operational. SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

1.7 Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi pastrate pe durata de timp necesara sau permisa pentru indeplinirea scopurilor indicate in aceasta Declaratie, cu respectarea prevederilor legislative aplicabile. Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de pastrare a datelor cu caracter personal includ:

Durata relatiei de afaceri stabilita cu dumneavoastra si durata furnizarii Serviciilor noastre catre dumneavoastra (de exemplu, pe durata utilizarii de catre dumneavoastra a autovehiculului pus la dispozitie de SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL);
Existenta unei obligatii legale aplicabile (de exemplu, anumite legi solicita pastrarea evidentelor aferente anumitor operatiuni pe o anumita perioada minima de timp); sau
Pastrarea datelor cu caracter personal este recomandabila avand in vedere o anumita situatie juridica (de exemplu, existenta unor litigii, existenta unor termene de prescriptie sau desfasurarea unor misiuni de control ale autoritatilor de reglementare).

1.7. SC DANA MORUZ NAILS SHOP SRL se obliga ca datele colectate ale Utilizatorului/Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

1.7.1. Exceptie de la prevederile art. de mai sus va face situatia in care transferul/ accesarea/ vizualizarea/ etc. este ceruta de catre organele abilitate ale statului in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii unui eveniment.